2015-12-21 19:05:19
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 9ημερη ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού κέρδισαν με το... σπαθί τους την 9ήμερη άδεια που τους έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, αλλά καλούνται να ακολουθήσουν πιστά το πρόγραμμα που τους δόθηκε για τα Χριστούγεννα γιατί τους περιμένουν... μετρήσεις με το που γυρίσουν στο Ρέντη.

Όταν ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ενημερώσει τους παίκτες του ότι θα έπαιρναν εννιά μέρες άδεια πριν από περίπου δέκα μέρες, μόνο… πάρτι δεν στήθηκε στο Ρέντη.

Ήταν απολύτως φυσιολογική η αντίδρασή τους, βέβαια, καθώς τράβηξαν μεγάλο κουπί στο πρώτο μισό της σεζόν, φτάνοντας μάλιστα για πολύ μεγάλο διάστημα να παίζουν ανά τρεις μέρες.

Τις εννιά μέρες άδεια λοιπόν τις κέρδισαν δίκαια και με το παραπάνω. Τις κέρδισαν με τα αποτελέσματά τους, με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα, με την τεράστια προσπάθεια που έκαναν στο Champions League. Αυτό όμως δεν σημαίνει κιόλας ότι στην χριστουγεννιάτικη άδεια θα πρέπει να... χαλάσουν ότι έφτιαξαν.


Ο Μάρκο Σίλβα ήταν ξεκάθαρος όταν τους αποχαιρέτησε. Πέρα από τις κλασικές ευχές, αυτό που τόνισε στους παίκτες του ο προπονητής των ερυθρόλευκων ήταν το αυτονόητο. Ναι μεν απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά είναι καλό πού και πού να τους... υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις τους.

Τους έκανε συστάσεις λοιπόν να μην ξεφύγουν… Να προσέχουν τη διατροφή τους, να προσέχουν τα προγράμματά τους και την Τρίτη 29 του μηνός να εμφανιστούν στο Ρέντη όπως πρέπει.

Άλλωστε, οι... ζυγαριές θα τους περιμένουν. Εκεί θα φανεί ποιοι… παραστράτησαν και ποιοι ακολούθησαν κατά γράμμα τα προγράμματα που τους δόθηκαν από τους γυμναστές.

Τα τελευταία χρόνια στο Ρέντη δεν έχουν εμφανιστεί περίεργα "κρούσματα" με παραπανίσια κιλά ή με ποδοσφαιριστές που έκαναν κάνα 20ήμερο να συνέλθουν επειδή το είχαν ρίξει... έξω τα Χριστούγεννα. Το ίδιο ελπίζουν να συμβεί και φέτος στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρολά σφολιάτας με λουκάνικο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρολά σφολιάτας με λουκάνικο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ