2015-12-22 18:54:14
Φωτογραφία για ΣΤΟΧΟΣ... ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΓΙΑ ΒΟΥΖΑ!
Το μεσημέρι της Τρίτης οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν τη Βέροια για το πρωτάθλημα, όπου επικράτησαν με 0-4 εκτός έδρας και έδειξαν σε όλους πως αποτελούν μακράν την κορυφαία ελληνική ομάδα και σε αυτή τη Λίγκα.

Όσον αφορά στον Βασίλη Βούζα, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο όμως καταφέραμε και κερδίσαμε έχοντας καλή απόδοση. Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε για να είμαστε στην κορυφή στο φινάλε του 2015 και τον πετύχαμε. Τώρα τα παιδιά θα κάνουν διακοπές λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν, γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή και το 2016. Στόχος μας σαφώς και είναι το Πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η βελτίωση των παιδιών μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις», ήταν τα λόγια του προπονητή του Θρύλου και συνέχισε.

«Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σ' αυτά τα παιδιά, τα πιστεύει και εμείς οι προπονητές προσπαθούμε να τους παρέχουμε γνώσεις και να τους οδηγήσουμε στο σωστό δρόμο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά έως τώρα και βλέπουμε με χαρά πως αρχίζουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του συλλόγου. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να μας βρει με υγεία το 2016».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ