2015-12-23 04:04:27
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης και Ν. Πεντέλης του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των ΚΑΠΗ Πεντέλης και Νέας Πεντέλης του... Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο κέντρο «Ο ΤΕΛΗΣ» στην Πεντέλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωση, συνεχάρη τους υπεύθυνους των ΚΑΠΗ Δ.Κ. Πεντέλης και Νέας Πεντέλης κ.κ. Ιωάννη Ζώη και Ελευθέριο Κιτσούλη αντίστοιχα, για την όμορφη διοργάνωση της εκδήλωσης και τόνισε στον χαιρετισμό του την ανάγκη που υπάρχει σήμερα περισσότερο από ποτέ να λειτουργούν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, για να στηρίζεται η κοινωνική συνοχή και να εξασφαλίζονται τα αυτονόητα για όλους τους Δημότες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων και Υπεύθυνη του Γ. ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου καθώς και πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο κέντρο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ