2015-12-23 14:16:29
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΤΣΙΝΙΤΣ, ΑΛΛΑ...
Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Μότσινιτς ο μάνατζερ του αρχηγού της Ριέκα, Ντάνκο Τζίκιτς με δηλώσεις του στο SDNA : 

«Ναι, εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε για τον Ολυμπιακό. Αρκετές φορές άνθρωποι του έχουν παρακολουθήσει τον Ιβάν, μας έχουν μάλιστα προσεγγίσει δημοσιοποιώντας το ενδιαφέρον τους, συζητώντας για την περίπτωση του.Η αλήθεια είναι πως άλλες ομάδες, από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, βρίσκονται πιο κοντά.Έχουμε προτάσεις από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία και νομίζω πως η τελευταία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ν’ αποτελέσει την επόμενη στέγη του Ιβάν».

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις πιθανότητες να πιάσει λιμάνι ο παίκτης, είπε : 

«Διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του club (σ.σ. συνεργασία από τη μεταγραφή του Πάουλο Μασάντο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ), προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες σε κάθε επαγγελματία, και σίγουρα είναι μια από τις επιλογές μας. Καταλαβαίνετε όμως, όπως άλλωστε κι ο Ολυμπιακός, πως τη δεδομένη στιγμή, στην ιεράρχηση του Ιβάν είναι λογικό να βρίσκονται ψηλότερα ομάδες προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που έμπρακτα έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ