2015-12-23 16:29:24
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Φυσιολογική εξέλιξη αποτελεί η διαφαινόμενη κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Στάθης Σταθόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Απολογισμό του πρώτου γύρου της Super League έκανε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σχολίασε πως ήταν αναμενόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και χαρακτήρισε έκπληξη τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε για:

-τις ομάδες που αποτέλεσαν έκπληξη στον πρώτο γύρο της Super League: «Θα έλεγα ότι μέχρι στιγμής στον πρώτο γύρο αυτή η ομάδα που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν ο Πανιώνιος, που είχε και περιορισμό στις μεταγραφές. Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Λεβαδειακός που είχε τα γνωστά προβλήματα, έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Το βασικό για μια ομάδα είναι να σε βοηθάει η διοίκηση. Πρέπει να έχεις λυμένα κάποια πράγματα σε μια ομάδα για να πορευτείς. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να δούμε συνολικά και τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου μας. Δεν ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες από κάποιες άλλες».


-τις ομάδες που έχουν απογοητεύσει έως τώρα: «Ε, δεν είναι ο Ατρόμητος; Ο Παναιτωλικός… ίσως να είναι θέμα προγραμματισμού, καθώς κάποιες από αυτές τις ομάδες δεν έκαναν αλλαγές. Ο Παναιτωλικός δεν είναι μέσα σε αυτές, διότι είχε άλλον προπονητή και είχε γενικά κάποιες αλλαγές. Ο Ατρόμητος κρατάει κάθε χρόνο και τον ίδιο κορμό. Δεν είναι να τον βλέπεις μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη».

-το αν θα μπορούσαν ομάδες να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό: «Δεν υπήρχαν, δεν νομίζω. Το αναμενόμενο ήταν να βγει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής και οι υπόλοιπες από κάτω να παίξουν για τη δεύτερη θέση. Και οι υπόλοιπες δεν ήταν τόσο οργανωμένες, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός και όταν μια ομάδα είναι οργανωμένη, είναι οργανωμένη σε όλα. Στον ΠΑΟΚ αλλάζει το πλάνο το τριετές στα μέσα του χρόνου, στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα και στην ΑΕΚ άλλαξε πριν λίγες εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει σταθερό πλάνο».

-τις προοπτικές που υπάρχουν να ξεκινήσει κάποιος τώρα την προπονητική και τα όσα… παρατράγουδα γίνονται στον χώρο: «Αυτός που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο μας και να πάρει δίπλωμα, μπορεί να το κάνει. Υπάρχουν διαφορές με την εποχή που ξεκινούσα εγώ. Αυτός που θέλει να μάθει, το κάνει. Ωστόσο, στις επαγγελματικές ομάδες πρέπει να υπάρχουν προπονητές που έχουν επαγγελματικό δίπλωμα και αυτό δεν γίνεται σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα στην Β’ εθνική, εκεί δεν τηρείται τίποτα. Και στα φύλλα αγώνα δεν γράφονται αυτά που γίνονται. Για παράδειγμα γράφεται κάποιος στο φύλλο αγώνα και δεν είναι καν στο γήπεδο. Στην επιφάνεια υπάρχουν προπονητές που δεν πρέπει. Το 80% των ομάδων έτσι λειτουργούν. Η κατοχύρωση του επαγγέλματος είναι κάτι που πρέπει να γίνεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΠΕΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΠΕΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ