2015-12-23 18:18:22
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ
«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία του ΠΣΑΤ

«Ερυθρόλευκη» απόχρωση είxε η εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές, αθλήτριες και ομάδες για το 2015, όπως ψηφίστηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Banquet» του Μεγάρου Μουσικής. Κορυφαία ομάδα της Ελλάδας για το 2015 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης των Ανδρών η οποία στην συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από τους πολίστες του Ολυμπιακού, ενώ προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ο Θοδωρής Βλάχος. Οι αθλητές της Εθνικής ομάδας, μετά την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση αυτού του τιμητικού τίτλου από τους αθλητικούς συντάκτες, κάτι που τελικά συνέβη. Διάκριση πέτυχαν επίσης και οι Σπύρος Γιαννιώτης, Κέλλυ Αραούζου, Νίκος Γέμελος και Θοδωρής Βλάχος και άλλοι αθλητές του Ολυμπιακού.


Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο αθλητή για το 2015 έλαβε ο κολυμβητής της μαραθώνιας κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης (32 ψήφοι), πίσω από τον αθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνιας (283 ψήφοι). Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές ήταν και ο υδατοσφαιριστής Γιάννης Φουντούλης (2 ψήφοι). Στα βραβεία της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς που

πέρασε, η μαραθώνια κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου κατέλαβε την δεύτερη θέση (97 ψήφοι), με πρώτη την αθλήτρια του στίβου Νικόλ Κυριακοπούλου (189 ψήφοι). Η αθλήτρια της ομάδας πόλο Γυναικών Ελευθερία Πλευρίτου έλαβε τρεις (3) ψήφους στην συγκεκριμένη ψηφοφορία. Σε ότι αφορά την κορυφαία ομάδα για το 2015, την πρώτη θέση κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών με 212 ψήφους και την δεύτερη η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με 43. Σε ότι αφορά τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς, ο προπονητής της μαραθώνιας κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, κατέλαβε την δεύτερη θέση (58 ψήφοι), πίσω από τον προπονητή της ενόργανης γυμναστικής, Δημήτρη Ράφτη (207 ψήφοι). Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών αλλά και του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος, ψηφίστηκε τρίτος στην σχετική ψηφοφορία (25 ψήφοι). Στους κορυφαίους προπονητές για τον περασμένο χρόνο, επιπλέον, ο προπονητής της Γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης κατέλαβε την πέμπτη θέση (11 ψήφοι).

Τέλος το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) απονεμήθηκε στις κολυμβητικές ομάδες σκυταλοδρομίας (4χ100μ Μικτής Ομαδικής) Παμπαίδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που στους Χειμερινούς αγώνες στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» (6-8 Φεβρουαρίου), φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μετάλλια τους. Την ομάδα των Παμπαίδων υπό την τεχνική καθοδήγηση του αρχιπροπονητή του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκου Γέμελου και του Στέλιου Φιλόπουλου, αποτελούν οι : Γιάννης Χρήστου, Βαγγέλης Καλαντζής, Αναστάσιος Μπουντάλης, Γιώργος Ευαγγέλου (Έφορος τμήματος Γιώργος Παπαδόπουλος , Manager τμήματος Σπύρος Μπιτσάκης ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ