2015-12-26 19:54:35
Φωτογραφία για Συνελήφθη 56χρονος για ασέλγεια σε βάρος  ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 23-12-2015 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 56χρονος ημεδαπός, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, ο δράστης μεσημβρινές ώρες της 23-12-2015, εντός της οικίας του στην Καλλιθέα, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου , προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου είχε προβεί κατ’  επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του προαναφερόμενου ανήλικου .

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

1 κινητό τηλέφωνο,

3 φορητοί υπολογιστές

και  1 εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015 με περιοριστικούς όρους.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ