2015-12-27 11:28:09
Φωτογραφία για Παρουσίαση βιωματικού σεμιναρίου προσομοίωσης κινητικότητας τυφλών, παραπληγικών και πρώτης προσέγγισης στον αυτισμό
Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων που πραγματοπιεί με στόχο την κατανόηση της αναγκαιότητας της εφαρμογής των αρχών της σχεδίασης για όλους στο σύνολο των εκφάνσεων της καθημερινής ζωής, η εφαρμογή των οποίων θα οδηγήσει στην λύση των ζητημάτων προσβασιμότητας των Ατόμων με Αναπηρία και της προαγωγής της ενσωμάτωσης τους, προσέφερε για μια ακόμη φορά στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη για την καθημερινότητα των τυφλών, των παραπληγικών και των Ατόμων με αυτισμό, διοργανώνοντας με τη συνεργασία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, σχετικό βιωματικό σεμινάριο.

Στο βιωματικό σεμινάριο προσομοίωσης κινητικότητας τυφλών, παραπληγικών και πρώτης προσέγγισης στον αυτισμό, άτομα με αναπηρία και ειδικοί επιστήμονες προσέφεραν στους συμμετέχοντες πλήθος ορθών πληροφοριών και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματά τους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αρκαδίας, και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, καθώς και τις ειδικές συνεργάτιδες του Σωματείου μας, την κ.α Ελπίδα Κυριακίδου, Εργοθεραπεύτρια PRT και, και την κ.α Γεωργία Μπολοβιτσιώτη Ειδική Παιδαγωγό, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ