2015-12-27 14:16:10
Φωτογραφία για Κλεοπάτρα Πατλάκη: Πόσα talent shows χωράνε στα κανάλια πια;
Τι ήταν να ανακοινωθεί ότι ο ANT1 έχασε τα δικαιώματα μετάδοσης του The Voice, ξαφνικά λες και μπήκε ο Γουσέιν Μπολτ μέσα σε κάθε... διευθυντή προγράμματος κι άρχισαν να τρέχουν για το ποιος θα εξασφαλίσει, τι.

Και βγαίνει ο ΑΝΤ1 και κατοχυρώνει τα δικαιώματα για το Rising Star, ένα talent show στο οποίο θα συμμετέχει και το κοινό στην τελική απόφαση σε κάθε επεισόδιο. Το Rising Star, ήταν ένα σόου που αρχικά είχε ανακοινωθεί πρόπερσι, ότι θα παρουσίαζε η Zέτα Μακρυπούλια στο mega, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και η Ζέτα έμεινε εκτός τηλεοπτικής σεζόν για αρκετό καιρό, πριν καταλήξει πάλι στο Mega ( γιατί από το κάρμα δεν ξεφεύγει κανείς).

Στη συνέχεια περάσαμε στο ποιος μπορεί να «έκλεισε» το Voice για την Ελλάδα. Θα ήταν το Epsilon, θα ήταν Τούρκος παραγωγός που θα το έδινε σε άλλο ελληνικό κανάλι, θα ήταν Τούρκος παραγωγός που θα το κρατούσε για κανάλι τουρκικών συμφερόντων που θα άνοιγε στην Ελλάδα; Κανείς δεν ξέρει και όπως δήλωσε και ο Τζώνη Καλημέρης «Αυτή τη στιγμή η τύχη του The Voice αγνοείται».


Όμως τα εγχώρια ταλέντα δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς ξαφνικά νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΣΚΑΙ. Το αμιγώς ενημερωτικό (άντε και …γαστριμαργικής ρότας) κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου έκανε την έκπληξη και κατοχύρωσε τα δικαιώματα προβολής του Χ Factor - Του παιχνιδιού που παρουσίαζε ο Σάκης στον ΑΝΤ1 όπου έβγαινε με τα Aviator που πετούσε στο κοινό φωνάζοντας « Ετοιμοιιιιιιι». Αυτή τη φορά «έτοιμη» απάντησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη εκ μέρους του Σκαι και τώρα μαθαίνω ονειρεύονται ακόμα και Νίκο Αλιάγα ως παρουσιαστή του σόου!

Και όσο προσπαθώ να αντιμετωπίσω ψύχραιμη το γεγονός, έρχεται και με αποτελειώνει η ανάμνηση καναλάρχη που έφερνε τον Αλιάγα με λίαρ τζετ από Παρίσι για να εκφωνήσει κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά με το ίδιο αεροσκάφος τον επέστρεφε στην Πόλη του φωτός. Και αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση. Γιατί αν έχεις ταλέντο… μέχρι και οι ουρανοί δουλεύουν για πάρτη σου, κακά τα ψέματα. Άσχετο με τον Αλιάγα, αλλά σχετικό με τον καναλάρχη, το κανάλι στη συνέχεια «βάρεσε κανόνι» !

Κι επειδή η καθημερινή Πρωταπριλιά που ζούμε, δεν τελειώνει εδώ, έχω και συνέχεια. Θέλει ο Σκάι λέει να μεταδώσει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με παρουσιαστή αυτή τη φορά, ποιος ξέρει, μπορεί και την Έλεν ντε Τζένερις, με τέτοια φόρα που έχει πάρει το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, σ αυτή τη χώρα περισσεύει το ταλέντο που αναζητά μια ευκαιρία για να ανοίξει τα προγράμματα σε μπουζουξίδικα, περισσεύει και ο χαβαλές. Η τηλεόραση έχει γεμίσει παιχνίδι σε πρωινές και απογευματινές εκπομπές, ως φόρο τιμής παρουσιαστών και στελεχών στα χρόνια του νηπιαγωγείου και τις βραδινές ώρες πλέον θα ξεχειλίζει και από ταλέντα.

Τόσο που νομίζω ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα πρέπει να γίνονται στις κάλπες αλλά σε ένα talent show αποκλειστικά για ψηφοφόρους. Ψήφισε αυτόν που σου κάνει για να σε εκπροσωπήσει στη βουλή. Γιατί όχι, ίσως έτσι να έχουμε και καλύτερη τύχη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC 450 Coupé AMG [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC 450 Coupé AMG [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ