2015-12-27 16:30:46
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ... ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ!
Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίζεται αποφασισμένος να μειώσει δραστικά το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παραδώσει ήδη στην ερυθρόλευκη διοίκηση τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και πλέον περιμένει τις εξελίξεις, έτσι ώστε ν... αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Η προσοχή θα πέσει στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί που υπάρχουν πολλές λύσεις και οι οποίες δε φαίνεται να καλύπτουν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σίλβα φέρεται να έχει καταλήξει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όσον αφορά στη συγκεκριμένη γραμμή και έχει εισηγηθεί να παραχωρηθούν οι υπόλοιποι, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθερες μεταγραφές.

Ανάμεσα στους παίκτες, που θα αποχωρήσουν από το Ρέντη τις προσεχείς ημέρες είναι και ο Ερνάνι, ο οποίος ήταν επιλογή του ίδιου του Σίλβα το περασμένο καλοκαίρι, η οποία όμως δεν τον δικαίωσε.


Τέλος, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως θα γίνουν κινήση για την ενίσχυση του ρόστερ, μόνο μετά τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και εφόσον φυσικά βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά.

Παράλληλα, η προσοχή των ιθυνόντων του Θρύλου είναι στραμμένη και στην ελληνική αγορά, καθώς άπαντες θέλουν να συνεχίσουν την πολιτική που ακολουθούν οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια και η οποία τους θέλει να αποκτούν ότι καλύτερο υπάρχει στην εγχώρια αγορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ