2015-12-27 19:20:18
Φωτογραφία για «Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ»
Ο Θανάσης Παπάζογλου μιλά στο SDNA για την Άντερλεχτ που αντιμετώπισε δύο φορές φέτος με την Κορτράικ και τονίζει ότι ο Ολυμπιακός... δεν πρέπει να φοβάται τους Βέλγους.

Αναλυτικά Βατή η αντίπαλος των ερυθρόλευκων στη φάση των «32» του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολη η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η άποψη του Θανάζη Παπάζογλου, ο οποίος μετακόμισε στο πρωτάθλημα του Βελγίου το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήδη έχει αντιμετωπίσει με την φανέλα της Κορτράικ, της οποίας είναι πρώτος σκόρερ, την Άντερλεχτ.

«Η Άντερλεχτ είναι παραδοσικά μια δυνατή και σταθερή ομάδα στο Βέλγιο. Είναι πάντα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ήδη την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές στην έδρα μας, μία στο πρωτάθλημα, όπου αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 1-1, και μία στο Κύπελλο, όπου νικήσαμε 4-2. Ήταν δυνατοί, δεν ήταν καθόλου αδιάφοροι και ούτε έπαιξαν με αναπληρωματικούς, αλλά κυρίως εμείς ήμαστε πολύ καλοί και στις δύο αναμετρήσεις» είπε αρχικά ο 27χρονος επιθετικός.


Του ζητήθηκε κατόπιν, να ακτινογραφήσει αγωνιστικά την Άντερλεχτ, όπως την είδε φέτος. «Είναι μια ομάδα χωρίς σκαμπανεβάσματα και με πολύ ποιοτικό ρόστερ. Έχει δυνατούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Ο Σακαλά είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός, ο Ντεφούρ ξεχωρίζει στα χαφ και μπροστά έχουν έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Οκάκα, ο οποίος έχει καλύψει το κενό του Μίτροβιτς» τόνισε ο Παπάζογλου.

Είναι, λοιπόν, φαβορί ο Ολυμπιακός; «Είναι μια ομάδα στα μέτρα του, είναι μια μεγάλη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά στα παιχνίδια του ομίλου της στο Europa League. Μπορώ να το πω επειδή την παρακολούθησα και κόντραρε στα ίσα και την Τότεναμ εκτός έδρας. Ο σωστός και σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να περάσει. Το ίδιο λένε και οι Βέλγοι εδώ για την κλήρωση. Όπως ο Ολυμπιακός απέφυγε μεγαθήρια, το ίδιο συνέβη και με την Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να την φοβηθεί, έχει και την παράδοση υπέρ του» απάντησε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό πριν από μερικούς μήνες και παρά το πρώτο δύσκολο διάστημα έχει καταφέρει τώρα να προσαρμοστεί και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Κορτράικ. «Στην αρχή ήταν δύσκολα όχι μόνο για λόγους προσαρμογής, αλλά και επειδή αντιμετώπισα προβλήματα με τραυματισμούς. Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, πολλές ομάδες δίνουν μάχη για τον τίτλο. Έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και δύναμη, μοιάζει πολύ με το αγγλικό» είπε ο Παπάζογλου, ο οποίος ξεχωρίζει την οργάνωση του βελγικού πρωταθλήματος, αλλά σημειώνει χαριτολογώντας πως στη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα καθώς αναγκάστηκε να «θυσιάσει» τον ήλιο της Ελλάδας για μια ευκαιρία καριέρας.

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τις συνθήκες που υπάρχουν στο Βέλγιο και ιδιαίτερα στις Βρυξέλλες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. «Στις Βρυξέλλες πήγα δύο φορές από τότε και υπήρχαν πολλά μέτρα ασφαλείας με τον στρατό να είναι ακόμα οπλισμένος στους δρόμους. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν, έτσι κι αλλιώς, αυστηρά και εξακολουθούν να είναι, όπως και οι έλεγχοι και δεν νομίζω ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ανησυχεί τον Ολυμπιακό. Η οργάνωση εδώ είναι εξαιρετική και αντιμετωπίζει τα πάντα» κατέληξε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ