2015-12-28 14:18:19
Φωτογραφία για Μακρυκάπα: Απομακρύνεται η εκδοχή της ανθρωποκτονίας των αδελφών Αλαφάκη
Το τελευταίο αντίο είπαν οι κάτοικοι της Μακρυκάπας σήμερα στα... αδέλφια Κώστα και Γιώργο Αλαφάκη, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί έξω από το σπίτι τους το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου. Η κηδεία των αδελφών έγινε από το ναό της Αγίας Παρασκευής στο χωριό, όπου πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να αποχαιρετήσει τους αδικοχαμένους αδελφούς.

Εν τω μεταξύ, το πέπλο μυστηρίου για το θάνατό τους εξακολουθεί να παραμένει πυκνό με την αστυνομία να έχει απομακρυνθεί από το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από τα ευρήματα στο σπίτι των αδελφών που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δολοφονήθηκαν.

Οι μώλωπες στα σώματά τους δεν δικαιολογούν θανατηφόρα βιαιοπραγία ή πάλη πριν το θάνατο. Επιπλέον, δεν έχει βρεθεί κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να θεωρηθεί όπλο του εγκλήματος. Ετσι, η αστυνομία βρίσκεται μπροστά από ένα δυσεπίλυτο γρίφο και αναμένει με πολύ ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία ίσως ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο των αδελφών Αλαφάκη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ