2015-12-28 17:17:55
Φωτογραφία για Έκκληση για αίμα από την οικογένεια της 30χρονης Ευδοκίας Ζάγκλη από το Ανεμοχώρι
Σοβαρή περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει η 30χρονη Ευδοκία Ζάγκλη, με καταγωγή από το Ανεμοχώρι του δήμου Πύργου, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου εδώ και μερικές εβδομάδες.

Όπως δήλωσε στην εφ.Πατρίς ο πατέρας της, Γιώργος Ζάγκλης, στις 2 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, ωστόσο ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα εμφάνισε συμπτώματα που την οδήγησαν εκ νέου στην εισαγωγή της στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε σημαντική απώλεια αίματος.

«Eίναι η δεύτερη μεταμόσχευση που κάναμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς η πρώτη έγινε πριν από τρία χρόνια αλλά δεν πήγε καλά και δυστυχώς υποτροπίασε. Η δεύτερη μεταμόσχευση πήγε καλά, όμως λίγες καιρό μετά είχε έντονα συμπτώματα απώλειας αίματος που μας οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο. Είναι δύσκολη η κατάσταση και απευθύνουμε έκκληση για αίμα, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ζάγκλης, εκφράζοντας τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για την έως τώρα ανταπόκριση των πολιτών στη δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση που βιώνουν.

Η 30χρονη Ευδοκία έχει ανάγκη από αίμα ομάδας 0 RH- (μηδέν αρνητικό) και η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί και το επιθυμεί, να δώσει αίμα. Η αιμοδοσία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας και το μόνο που χρειάζεται από τον αιμοδότη είναι να πει το όνομα της κοπέλας: «Ευδοκία Ζάγκλη του Γεωργίου, Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών – ΠΠΝΠ».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ