2015-12-28 17:45:14
Φωτογραφία για Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Δείτε live τη μάχη των «ερυθρόλευκων» και άλλα 6 παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ.

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και άλλα 6 παιχνίδια από την 1η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τον αγώνα Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου
. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, με τέσσερις αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στις 19:00 η Αναντόλου Εφές θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Ματίκα. Στις 19:45 η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 20:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Λοκομοτίβ Κούμπαν σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Τέλος στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Μπάμπεργκ σε ένα αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ