2015-12-28 21:59:20
Φωτογραφία για Ικανοποίηση στους Πατρινούς εμπόρους από την κίνηση στις εορτές
Αύξηση του τζίρου τους, σε ικανοποιητικά επίπεδα, είδαν αυτές τις ημέρες των εορτών οι έμποροι της Πάτρας Η αγοραστική κίνηση αυξήθηκε με τους πολίτες να δίνουν χρήματα και να «ανασταίνουν» -τουλάχιστον προς το παρόν- την τοπική αγορά και οικονομία.

Στα παραπάνω συνέτεινε και το Κυριακάτικο άνοιγμα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, τις δύο τελευταίες Κυριακές, πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δηλαδή στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου.

Το εμπορικό κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας «πλημμύρισε» από πολίτες κάθε ηλικίας οι οποίοι βγήκαν για τα τελευταία ψώνια και δώρα της εορταστικής περιόδου, πριν από το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την ικανοποίηση του από την αγοραστική κίνηση των πατρινών εξέφρασε στο Patrastimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Γιώργος Ρώρος.

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Ενισχύθηκε η τοπική οικονομία, μέσα σε αυτούς του δύσκολους καιρούς και την οικονομική κρίση που διανύει η χώρας μας και ειδικότερα η Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο κόσμος κατέβηκε στην αγορά και ψώνισε ότι μπορούσε, ανάλογα βέβαια και με τις δυνατότητές του πλέον», τόνισε ο κ. Ρώρος.


Σχετικά με το ποια Κυριακή ήταν η καλύτερη από άποψη τζίρου, ο πρόεδρος των Εμπόρων απάντησε πως ήταν η προηγούμενη, δηλαδή αυτή της 20ης Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως η παραπάνω εξέλιξη δίνει μια τονωτική ένεση στους τοπικούς εμπόρους, οι οποίοι έβλεπαν τα έσοδά τους στο ναδίρ, ενώ πολλοί από αυτούς πλέον, μετά και τη φορολογική καταιγίδα και τα απεριόριστα επαχθή οικονομικά μέτρα, απειλούνται με έξωση. Κάποιοι δε καθημερινά δεν έκαναν ούτε σεφτέ!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ