2015-12-28 22:32:28
Φωτογραφία για «ΑΝ ΤΟΥΣ... ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ»
Ο Γιώργος Μπόγρης ανέλυσε την Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (29/12) στην πρεμιέρα του Top-16, επισημαίνοντας τα θετικά και τα... αρνητικά των Καταλανών.

Ο σέντερ της Μπιλμπάο αντιμετώπισε πρόσφατα τους «μπλαουγκράνα» στο ισπανικό πρωτάθλημα και ανέλυσε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά τι είπε ο σέντερ της Μπιλμπάο στο ραδιόφωνο της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»:

Για τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ και τις διαφορές με το ΣΕΦ: «Το ντέρμπι με την Ρεάλ ήταν ένα ματς όπου η Μπαρτσελόνα έβαλε όλα της τα σουτ. Το γήπεδο της Ρεάλ όμως δεν είναι όπως το ΣΕΦ. Στη Μαδρίτη είναι... θέατρο, ενώ θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει ένα κόμπλεξ απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα: «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι τα καταφέρνει σε όλα τα παιχνίδια και με ελλείψεις και κενά
. Μπορεί να φαίνονται οι αδυναμίες από τις απουσίες με την Κηφισιά, τον Αρκαδικό και σε άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά όχι με την Μπαρτσελόνα όπου όλοι θα δώσουν δίνουν το 150%. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά αυτόν τον καιρό, παρά τη νίκη στο ντέρμπι. Ο Αρόγιο είναι εκτός, πρόβλημα έχει ο Σατοράνσκι, όπως και ο Λαουάλ έχει πρόβλημα τραυματισμού. Με λίγα λόγια η Μπαρτσελόνα είναι νοσοκομείο. Αν κληθούν μόνοι τους Τόμιτς και Σάμουελς να αντιμετωπίσουν τον Χάντερ θα έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός στα πικ εν ρολ. Εκτός του Λαουάλ δεν μπορεί άλλος ψηλός να παίξει άμυνα τον Σπανούλη στο πικ εν ρολ».

Για το αν η Μπαρτσελόνα αντέχει το... ξύλο: «Εχει παίκτες που αντέχουν και άλλους που δεν αντέχουν. Αν ο Ολυμπιακός της πάρει τον αέρα από την αρχή, θα έχει πλεονέκτημα, αν όμως βάλουν τα σουτ στην αρχή, τότε θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αν τους... ξυλοκοπήσει από την αρχή, ο Ολυμπιακός θα έχει το πάνω χέρι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ