2015-12-29 13:25:58
Φωτογραφία για «ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ»!
Η Τσίβας έχει αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

«Το θέμα του Πουλίδο μας απασχόλησε για λίγο, αλλά ήμουν ξεκάθαρος στην ηγεσία και στον Χόρχε Βεργκάρα (ο ιδιοκτήτης της Τσίβας) πως είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει να αγωνιστεί πολύ καιρό. Πριν από περίπου 10 ημέρες, απορρίφθηκε η πρόταση», ανέφερε ο Αργεντίνος τεχνικός και συνέχισε:

«Η Τσίβας είναι μια ομάδα μεγάλη και ένα κλαμπ το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να αναγεννιούνται. Ο Πουλίδο θα ήταν διαφορετικός αν είχε συνέπεια στο παιχνίδι του και αν μπορούσε να ξεκινήσει προετοιμασία με κάθε ομάδα του».

Από την πλευρά του, ο Ρικάρντο Φερέτι, τεχνικός της Τίγκρες, δήλωσε: «Ξένος όχι, η ομάδα είναι γεμάτη από αυτούς, ενώ η αγορά για τους Μεξικανούς έχει κλείσει. Δεν ξέρω λοιπόν πώς μπορούσαμε να φέρναμε έναν Μεξικανό. Στην Ελλάδα; Δεν μιλάω με κανέναν… Εγώ έχω πει πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που μου αρέσει, μου αρέσει το φαγητό της και ο ναός του Απόλλωνα…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχή με το laptop στα πόδια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή με το laptop στα πόδια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ