2015-12-29 14:43:40
Φωτογραφία για Αναμένοντας τις… απαντήσεις για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας – Αύριο το «τελευταίο αντίο»
Οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 4χρονης Μελίνας που... σήμερα στις 6 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ Παίδων έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας θα δοθούν με την νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιείται στον χώρο του ΠΑΓΝΗ.

Παρόν στην νεκροψία είναι και η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια της άτυχης Μελίνας.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της που βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και περιμένει τις απαντήσεις. Ο ίδιος με δηλώσεις του ανέφερε ότι θέλει να μάθει «την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Μελίνας».

Μαζί με τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού βρίσκονται μέλη του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας αλλά και αρκετός κόσμος από τη Νεάπολη, απ’ όπου κατάγεται, ενώ σημαντική είναι η υποστήριξη στην δίδυμη αδερφή της Μελίνας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Την Κυριακή το πρωί η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».


Αρχικά η 4χρονη Μελίνα πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο για «κρεατάκια» με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέτηση σωλήνων στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης το 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία της πνοή.

Αύριο το τελευταίο… αντίο

Το τελευταίο αντίο αναμένεται να δώσουν φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στην 4χρονη Μελίνα αύριο στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ