2015-12-29 14:52:08
Φωτογραφία για Νέα χρονιά και νέα αρχή για τους καπνιστές με το καλύτερο και πιο οικονομικό δώρο: νέα ηλεκτρονικά τσιγάρα alter eGo
Νέα χρονιά, νέα αρχή για να κάνετε ένα διαφορετικό, πιο χρήσιμο και πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας ανθρώπους απαλλαγμένους από τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος: αγοράστε από τα πιο μοντέρνα ηλεκτρονικά τσιγάρα της alter eGo Πρόκειται για το πιο κομψό δώρο, και διαθέσιμο για όλες τις τσέπες, αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε συνέχεια μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε παντού, αφήνοντας μια για πάντα το πακέτο τσιγάρων και τον καπνό πίσω στην παλιά ζωή σας!

Ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο δώρο που προσαρμόζεται στα μέτρα σας και στις επιλογές σας!

Τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα αξεσουάρ τους έρχονται για τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ειδική συσκευασία δώρου η εύκολα και οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας συσκευασία και συμπεριλάβετε συσκευές, ατμοποιητές, αξεσουάρ, υγρά αναπλήρωσης από 5 διαφορετικές εταιρείες σε περισσότερες από 75 διαφορετικές γεύσεις, ώστε να επιλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει και σας προσφέρει τη μεγαλύτερη απόλαυση!


Επιλέξτε εσείς το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της alter eGo, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό θα χαρεί να λύσει όλες σας τις απορίες, να σας ενημερώσει για όσα θέλετε να μάθετε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πακέτο που επιθυμείτε!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα της alter eGo! Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Επίσης μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε ιδέες παρακολουθώντας στο alter eGo academy την Κατερίνα Χιωτίνη να σας παρουσιάζει με ένα ξεχωριστό και ευχάριστο τρόπο τα προϊόντα τις alter eGo ώστε να έχετε μια πρώτη ιδέα για να δημιουργήσετε για το δώρο σας 

Προτεινόμενα πακέτα δώρων

Η νέα «ναυρχίδα» των ηλεκτρονικών τσιγάρων, που επιτυγχάνει την απόλυτη κομψότητα στη μέγιστη απόδοση, το Α7. Ιδανικό δώρο για νέους και παλιούς χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Συμπεριλάβετε στην πρωτότυπη συσκευασία του δώρου σας, εκτός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, και τα επιθυμητά υγρά αναπλήρωσης. Η επιλογή είναι πάντα δική σας!

Δείτε όλα τα προϊόντα της alter eGo εδώ ώστε να προετοιμάσετε τους συνδυασμούς που θέλετε να περιλαμβάνει το πακέτο σας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για όλα τα νέα προϊόντα ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή; Περιηγηθείτε με τον πλέον ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο στην Ακαδημία της AlterEgo εδώ 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ