2015-12-30 13:30:47
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τους Τζιχαντιστές: Πώς βγάζουν εκατομμύρια  από γυναίκες και παιδιά...
Εκατομμύρια ευρώ κερδίζουν οι τρομοκράτες του ISIS από την πώληση γυναικών και παιδιών και την μετατροπή τους σε σεξουαλικά αντικείμενα, σύμφωνα με ειδικούς που επικαλείται η Βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρομοκράτες πουλάνε για 15.000 λίρες Αγγλίας τις γυναίκες και για 10.000 τα παιδιά. Με τον τρόπο αυτό οι τζιχαντιστές καταφέρνουν να αυξάνουν τα έσοδά τους και να χρηματοδοτούν τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες.

Χιλιάδες γυναίκες και τα παιδιά έχουν απαχθεί από τις οικογένειές τους στις περιοχές που ελέγχει ο ISIS. Υπολογίζεται ότι περισσότερες από 7.000 γυναίκες και παιδιά έχουν απαχθεί μόνο από το Βόρειο Ιράκ σε επιθέσεις των τζιχαντιστών νωρίτερα μέσα στο 2015.

Είναι πρόσφατες οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με τις γυναίκες που έχουν απαχθεί μέσα σε κλουβιά. Η πώληση γίνεται μέσα από τα social media και πολλές φορές οι οικογένειες που έχουν τα χρήματα αγοράζουν τους δικούς τους ανθρώπους για να τους γλυτώσουν από τη φρίκη των τζιχαντιστών.

Οι ειδικοί που μιλάνε στην εφημερίδα, αναφέρουν ότι το εμπόριο ανθρώπων έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τα χτυπήματα και το σοβαρό πλήγμα που έχουν καταφέρει οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί στο λαθρεμπόριο πετρελαίου του ISIS.

Σύμφωνα με έκθεση, τα έσοδα των τρομοκρατών από το εμπόριο ανθρώπων, μόνο από τις οικογένειες του Yazidi ξεπερνάει τα 200 εκατ. ευρώ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ