2015-12-31 05:29:16
Φωτογραφία για Οι κλέφτες του κινητού έμειναν από… λάστιχο!
Η αρπαγή ενός κινητού τηλεφώνου μέσα από τα χέρια του ανυποψίαστου ιδιοκτήτη του... τη στιγμή που περπατούσε σε έναν δρόμο της Πάτρας μιλώντας σε αυτό, ήταν επιτυχημένη για ένα ζευγάρι νεαρών που διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους.

Εκείνο που απέτυχε ήταν η διαφυγή τους, καθώς λίγο πιο κάτω από το σημείο που είχαν κλέψει το κινητό έμειναν από… λάστιχο! Ο κάτοχος του κινητού, που τους είχε ακολουθήσει, δεν πίστευε στην τύχη του όταν τους βρήκε ακινητοποιημένους και να προσπαθούν να βάλουν την ρεζέρβα! Έτσι, ειδοποίησε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που τσάκωσαν το ζευγάρι το οποίο προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και του επέστρεψαν το κινητό.

*** Το άδειο ψυγείο για τα παγωτά που είχε ένα περίπτερο απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό της Κομοτηνής «σήκωσαν» άγνωστοι και το φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τράπηκαν σε φυγή. Ένας αυτόπτης μάρτυρας που συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τον έδωσε στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες και βρήκαν το (προφανώς κλεμμένο) όχημα εγκαταλελειμμένο στο χωριό Δρανιά, στον ορεινό όγκο της Ροδόπης.


Το ψυγείο, όμως, έλειπε και φαίνεται ότι οι δράστες το μεταφόρτωσαν σε άλλο όχημα, πιθανώς για να το χρησιμοποιήσουν ως καταψύκτη! Η ζημιά για τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου φτάνει τα 500 ευρώ, καθώς το ψυγείο ήταν χρεωμένο από ην εταιρεία που του προμηθεύει παγωτά.

*** Μια σχολική μονάδα στην Κάλυμνο έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι διαρρήκτες, που παραβίασαν τις πόρτες των γραφείων και άρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές άγνωστης αξίας. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ