2016-01-01 05:17:10
Φωτογραφία για Παρέμβαση στο ειρηνοδικείο Λαϊκή στάση πληρωμών
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Η Λαική Στάση Πληρωμών παρευρέθηκε και αυτήν την... Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου όπου έβγαινε σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Αττικής ένα δυόροφο κτίριο στην Χερσόνησο Ηρακλείου με τιμή εκκίνησης 125.000 € ενός επιχειρηματία ο οποίος όφειλε χρήματα στην εφορία,στην τράπεζα Αττικής και στους εργαζομένους του.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο επιχειρηματίας είχε έρθει σε συμφωνία με τους εργαζόμενους έτσι ώστε αν παρουσιαζόταν κάποια προσφορά για το ακίνητο του,τότε τα χρήματα από τον πλειστηριασμό να πάνε για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του.Τελικά,δεν υπήρξε προσφορά και έτσι ο πλειστηριασμός απέβει άγονος.

Η Λαική Στάση Πληρωμών θα συνεχίσει να βρίσκεται και το νέο έτος,και για όσο χρειαστεί,στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έτσι ώστε να αποτρέπουμε την αρπαγή των περιουσιών του λαού από τις τράπεζες και το κράτος ληστή.

Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με το νέο έτος ο αγώνας παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το κίνημα αναπτύσσεται πλέον σε παγκρήτιο επίπεδο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες το 2016 να μας βρεί σε μία χώρα Ελεύθερη και Δημοκρατική." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ