2016-01-01 20:15:13
Φωτογραφία για Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στα χιόνια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Δύσκολες ώρες έζησε χθες το βράδυ ένα νεαρό ζευγάρι, όταν κόλλησε το αυτοκίνητο τους... στα χιόνια σε ορεινή τοποθεσία κοντά στην Παλιά Σκοτίνα, όπου το χιόνι υπερέβαινε το μισό μέτρο ύψος και στην περιοχή επικρατούσε παγετός.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε κίνδυνος να μείνουν και από βενζίνη, γιατί είχαν συνέχεια και για πάνω από δύο ώρες αναμμένη τη μηχανή, προσπαθώντας να ζεσταθούν από τον κλιματισμό του οχήματος.

Ευτυχώς κατάφεραν να τηλεφωνήσουν από το κινητό τους τηλέφωνο στην πυροσβεστική, γιατί είναι σε μερικά σημεία της περιοχής λόγω υψομέτρου που δεν πιάνει το κινητό.

Έτσι μετά από την ειδοποίηση για έκκληση βοήθειας που δέχτηκαν οι πυροσβέστες και κινούμενοι με αντιολισθητικές αλυσίδες στο πυροσβεστικό όχημα, έσπευσαν στο σημείο για να διασώσουν το νεαρό ζευγάρι από τον εγκλωβισμό μέσα στο χιόνια κοντά στην Παλιά Σκοτίνα.

Μετά τη διάσωσή τους η νεαρή και ο νεαρός δεν είχαν λόγια να ευχαριστήσουν τους σωτήρες τους, τους πυροσβέστες που έσπευσαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και μέσα στη νύχτα να προσφέρουν τη βοήθεια τους σε δύο συνανθρώπους που βρίσκονταν σε μεγάλο κίνδυνο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ