2016-01-02 12:47:24
Φωτογραφία για ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν και χθες, πρώτη μέρα του χρόνου, την πύλη του Ρέντη συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προπόνηση και σήμερα το πρωί και μετά το τέλος της ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή των νταμπλούχων για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Μάρκο Σίλβα για το ματς με τον Πανιώνιο, το πιθανότερο σενάριο αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος είναι το εξής: τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής πιθανότατα ο Σαλίνο και στόπερ θα είναι ο Ντα Κόστα με τον Σιόβα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων θα αγωνιστεί ο Αρτούρ Μασουακού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς και τη θέση δίπλα στον Σέρβο μεσοαμυντικό διεκδικούν ο Καμπιάσο με τον Κασάμι και ο Αργεντίνος φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ο Φορτούνης θα είναι σίγουρα στην αρχική εντεκάδα του Θρύλου και ο Σίλβα φαίνεται να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Τσόρι, τον Πάρντο ή τον Σεμπά απ' το ξεκίνημα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Ντουρμάζ και Ιντέγε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ