2016-01-02 22:47:12
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!
Ικανός να διευρύνει το σερί των νικών του ο Ολυμπιακός όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβός στην κάμερα της Nova.

Σίγουρος για τις αγωνιστικές δυνατότητες του Θρύλου ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και επεσήμανε ότι στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι μπορούν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σερί των νικών.

«Πιστεύω ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δουλεύοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλα εξαρτώνται από μένα, τι θα κάνω στις προπονήσεις, αλλά και στα ματς που θα μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να παίξω», ήταν το σχόλιό του για την μέχρι τώρα θητεία του στο Λιμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολοβού

-Για τη νέα χρονιά:


«Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Η επιθυμία μου ήταν να μπορώ να παίξω περισσότερο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει μπροστά της».

-Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Σίγουρα μετά τις διακοπές δεν είσαι πάντα 100% έτοιμος, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι δουλεύοντας αυτά που μας λέει ο προπονητής στο γήπεδο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί και να το πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

-Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επίθεση του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να προσέχω κάθε μέρα στην προπόνηση και αν πιστεύει ο προπονητής μας ότι πρέπει να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες, θα το κάνει. Όλα εξαρτώνται από μένα, τι θα κάνω στις προπονήσεις, αλλά και στα ματς που θα μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής μου να παίξω».

-Για το αν υπήρχε πνευματική ή σωματική κούραση, πριν τη διακοπή:

«Είναι και τα δύο. Και τα πολλά παιχνίδια που είχε ομάδα, αλλά και η πνευματική κούραση. Τους πρώτους μήνες ήμασταν συνεχώς μέσα στο γήπεδο, με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή. Σε κουράζει αυτό, αλλά πιστεύω ότι είχαμε αρκετές ημέρες να ξεκουραστούμε και τώρα είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ