2016-01-03 14:54:53
Φωτογραφία για ΕΥΧΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΝΤΟΜ ΚΑΙ... ΤΖΕΪΜΣ
Για το ντεμπούτο του Ντάριους Τζόνσον – Όντομ, αλλά και την εξέλιξη που έχει ο Σον Τζέιμς μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον OTE TV, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Η άμυνα μας ήταν καλή, δεχθήκαμε 31 πόντους σε κάθε ημίχρονο. Στην επίθεση, ήμασταν βιαστικοί στο πρώτο μέρος. Κρατούσαμε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε και χάσαμε ορισμένα ελεύθερα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό, ενέργεια, διαβάσαμε καλύτερα τις φάσεις και είχαμε ένα καλύτερο δεύτερο μέρος.

Οι νέοι παίκτες μπαίνουν σιγά – σιγά στον ρυθμό. Μιλάω περισσότερο για τον Τζέιμς που είναι περισσότερο καιρό μαζί μας. Υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που θα βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Φαίνεται ήδη η διαφορά σε σχέση με τις πρώτες του μερες, είναι περισσότερο έτοιμος να μπει και να βοηθήσει. Αλλά πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του, ειδικά στην άμυνα. Για τον Όντομ, ξέραμε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έκανε καλή δουλειά, δεδομένου ότι ήταν το πρώτο του παιχνίδι.

Καλή χρονιά, υγεία σε όλους και ό,τι καλύτερο για τον καθένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ