2016-01-04 15:13:54
Φωτογραφία για Στο νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ οι γιατροί του ΙΣΑ! Τι θα ζητήσει ο Γ.Πατούλης
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Health Report.gr

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη θα έχουν οι εκπρόσωποι του ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) μέσα στην εβδομάδα.

Το ραντεβού κλείστηκε μεταξύ του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ και του προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη προκειμένου να συζητηθούν λεπτομερώς τα καυτά προβλήματα του κλάδου.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης

Άλλωστε οι ιδιώτες γιατροί που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ, προς ώρας μόνο χαμένοι βγαίνουν αν σκεφτεί κανείς ότι ο οργανισμός τους χρωστά εδώ και μήνες ενώ και τα νέα κουρέματα στις τιμές των διαγνωστικών και εργαστηριακών εξετάσεων, έχουν κάνει πολλά μικρά και μεσαία εργαστήρια να βρίσκονται ένα βήμαπριν το λουκέτο.

Τρία είναι τα βασικά ζητήματα που θα θέσει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας.

Όπως δηλώνει στο HealthReport.gr ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης: «Τρία είναι τα θέματα που θα θέσουμε στον νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.


1.Να αποπληρώνονται στην ώρα τους οι γιατροί και γενικότερα οι πάροχοι του οργανισμού με βάση τη δουλειά τους.

2.Να σταματήσουν οι υποτιμολογήσεις στους εργαστηριακούς γιατρούς και τις εξετάσεις, διότι αυτό θα σημάνει κλείσιμο εκατοντάδων εργαστηρίων της γειτονιάς και κυριάρχηση των μεγάλων funds δηλαδή των μονοπωλίων στον τομέα της Υγείας.

3.Εφόσον υπάρχει ηλεκτρονική διασταύρωση, να ανοίξει ο ΕΟΠΥΥ και για τους νέους συνάδελφους γιατρούς«.

Ο Γιώργος Πατούλης

Σε ότι αφορά πάντως τους νέους γιατρούς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης σε αποκλειστική του συνέντευξη στο HealthReport.gr είχε κάνει ειδική αναφορά στους νέους γιατρούς σε σχέση με τον ΕΟΠΥΥ. Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε: «Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ στο HealthReport.gr: «Τι θα κάνω με τις νέες συμβάσεις και τις πληρωμές των γιατρών»!

Σχετικά με τις υποτιμολογήσεις των διαγνωστικών εξετάσεων που έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στον τομέα της Υγείας, ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αναμένεται να το συζητήσει εκτενώς σε συνάντηση που θα έχει με το προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ).
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ