2016-01-05 22:54:09
Φωτογραφία για Λάρισα: Μεθυσμένος σκοπευτής το έριξε στις μπαλωθιές
Κανέναν από τους κανόνες που του επιβάλλονταν από τον Σκοπευτικό όμιλο... του οποίου είναι μέλος δεν τήρησε ένας 44χρονος, που αναστάτωσε μέσα στη νύχτα τη γειτονιά του στη Λάρισα με απανωτούς πυροβολισμούς! Μάλιστα, έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκάλεσε ζημιές σε δυο οχήματα!

Ο «πιστολέρο» είχε καταναλώσει σημαντικές ποσότητες αλκοόλ και βρήκε στην αυλή της κατοικίας του κρατώντας το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, με το οποίο έριξε 20 (!) πυροβολισμούς προς κάθε κατεύθυνση! Ευτυχώς, τα σκάγια δεν χτύπησαν στα γύρω σπίτια ώστε να προκαλέσουν τραυματισμούς, χτύπησαν όμως ένα φορτηγό και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο προκαλώντας τους μικρής έκτασης φθορές!

Αμέσως έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους και συνέλαβαν τον μεθυσμένο 44χρονο, ενώ από τον περίβολο του σπιτιού περισυνέλεξαν 20 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων που κατασχέθηκαν μαζί με το κυνηγετικό όπλο και ένα πιστόλι με τέσσερις γεμιστήρες και 97 φυσίγγια, που είχε με νόμιμη σκοπευτική άδεια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με πολλές κατηγορίες για διάφορες παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης περιουσίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ