2016-01-06 11:41:11
Φωτογραφία για Ομίχλη και υγρασία στη Λαμία. Έρχονται έντονες βροχές το βράδυ
Ομίχλη, υγρασία και 9 βαθμούς κελσίου έχει αυτήν την ώρα η Λαμία... Το θερμόμετρο θα ανέβει στους 18 βαθμούς ωστόσο από το βράδυ και για 24 ώρες προβλέπεται νέο ψυχρό μέτωπο με δυνατούς ανέμους που θα ρίξουν την θερμοκρασία και θα φέρουν βροχές που θα είναι έντονες στην Δυτική Φθιώτιδα και την Ευρυτανία.

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στο διάστημα αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τετάρτη και Πέμπτη προβλέπονται επίσης ενισχυμένοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα και 9 μποφόρ στα πελάγη.

Παράλληλα, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάςκαι της βορειοδυτικής Πελοποννήσου (υψόμετρο πάνω από τα 900 μέτρα).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ