2016-01-06 19:20:08
Φωτογραφία για Lenovo Link: Η πολυπόθητη γέφυρα μεταξύ του Android τηλεφώνου σας και τoυ PC
Όσο πληθαίνουν οι πλατφόρμες και τα λειτουργικά που χρησιμοποιούμε στις διάφορες ηλεκτρονικές μας συσκευές τόσο θα γίνεται πιο απαραίτητη και η ύπαρξη ορισμένων μικρών συσκευών οι οποίες θα μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα συστήματα να συνδυάζονται μεταξύ τους.

Όπως για παράδειγμα το Lenovo Link 32GB που είναι ένα USB dongle το οποίο χρησιμεύει στο να μπορεί να συνδεθεί και να επικοινωνεί ένα Android smartphone με το PC του σπιτιού σας ή το laptop που τρέχει σε λειτουργικό Windows.

Οι απαιτήσεις για να γίνει αυτό είναι ο υπολογιστής να τρέχει σε Windows 7 ή νεώτερα και το τηλέφωνο σε Android 5.0 και πάνω. Όταν επιτευχθεί η σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών, το τηλέφωνο μετατρέπεται σε ένα κομμάτι του υπολογιστή με δυνατότητες drag and drop των αρχείων, την αντιγραφή και επικόλλησή τους, την αναπαραγωγή κάθε είδους media από το ένα στο άλλο (η λειτουργία είναι αμφίδρομη σε όλες τις περιπτώσεις) ενώ ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα για την χρήση του πληκτρολογίου του υπολογιστή για να γράφονται κείμενα στο smartphone.

H έξυπνη αυτή συσκευή της Lenovo πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, έχει και ένα ακόμα γνώρισμα: είναι ιδιαίτερα προσιτή οικονομικά, καθώς κοστίζει στην Αμερική μόλις 40 δολάρια. Αν και δεν είναι η ακριβής απάντηση στην σύνδεση των τηλεφώνων και των υπολογιστών με Windows 10, στην πράξη μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα σύνδεσης μεταξύ των δύο συσκευών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ