2016-01-07 09:33:44
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για πυρκαγιές που έγιναν την Τετάρτη
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε... μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 04:45 χθες, στην Τ.Κ. Παλαμπά, του Δήμου Φιλιατών, στο Νομό Θεσπρωτίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε τριώροφη οικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 13:10 χθες, στην οδό Αριστοτέλους 55, στο Δήμο Ωραιοκάστρου, του Νομού Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 17 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε χώρο εστίασης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 16:20 χθες, στο 15ο χλμ. Πτολεμαΐδας -Βαρικού, στην Τ.Κ. Φούφα, του Δήμου Εορδαίας, στο Νομό Κοζάνης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ