2016-01-08 04:04:12
Φωτογραφία για Dubai Shopping Festival 2016: Με την αγορά πολυτελούς κατοικίας δώρο και ένα super-car!
Το Dubai Shopping Festival (DSF) προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες... στο Ντουμπάι και για πολλούς θεωρείται ο παράδεισος κάθε αγοραστή λόγω των καταπληκτικών προσφορών που μπορεί να βρει κανείς.

Μια από αυτές τις πολυαναμενόμενες προσφορές θεωρείται και η πώληση επιλεγμένων βιλών ή κατοικιών στο Ντουμπάι με τις οποίες δίνεται δώρο και ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, όπως μια Lamborghini ή μια BMW. Με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι νέοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα πολυτελή τρόπο ζωής από κάθε άποψη.

Όπως λοιπόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρεία ακινήτων DAMAC Properties θα παρουσιάσει στους αγοραστές των κατοικιών αυτών και τα ανάλογα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που θα τους προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτά είναι και μια Lamborghini Huracan, BMW 730i και μια BMW X6 xDrive 3.5i. Οι αγοραστές που θα επιλεχθούν θα αγοράσουν το αυτοκίνητο δίνοντας μόλις το 20% της αξίας του ή θα έχουν μια σημαντική έκπτωση αν επιλέξουν να τα πληρώσουν με μετρητά.


Η DAMAC Properties προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές πλήθος επιλογών όσον αφορά και τις κατοικίες που επιθυμούν να αγοράσουν. Από πολυτελείς βίλες με γήπεδο γκολφ και το μοναδικά στυλ της Versace στο Palm Jumeirah, μέχρι ιδιωτικά διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν όλες τις ανέσεις στην περιοχή Burj.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η DAMAC Properties έχει ως κύριο σκοπό την προώθηση ακινήτων στο Ντουμπάι και σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο προβάλλοντας την εμπειρία της στην πολυτελή διαμονή στο Ντουμπάι και τα οικονομικά οφέλη όσον αφορά την απόδοση των επενδύσεων. Αυτό βασίζεται στην πίστη μας για μια ισχυρή και βιώσιμη κατάσταση στην αγορά ακινήτων στην πατρίδα μας», δήλωσε ο Niall McLoughlin, ανώτερος Αντιπρόεδρος της DAMAC.

Το ετήσιο φεστιβάλ αγορών του Ντουμπάι θα διαρκέσει από 1η Ιανουαρίου μέχρι 1η Φεβρουαρίου 2016.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ