2016-01-08 11:14:11
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ Κούτσα, εστιάζοντας στον βαθμό πνευματικής ετοιμότητας της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα (76-82), με τον Γιώργο Πρίντεζη να εντοπίζει ως "κλειδί" της αναμέτρησης τη συγκέντρωση που είχαν οι ερυθρόλευκοι στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο "Πριντ:

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα: "Πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ειδικά σε αυτό τον όμιλο, όπου δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πήραμε ένα σπουδαίο "διπλό" σε μία έδρα που είναι δύσκολο να επιβάλεις το ρυθμό σου, κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα. Ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο".

Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου στη Βιτόρια: "Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού. Το σημαντικό ήταν ότι όλοι οι παίκτες που μπήκαν έδωσαν το 100%. Μας βοήθησε επίσης και η επιστροφή του Σπανούλη. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και στηρίξαμε τη νίκη μας στη συγκέντρωση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ