2016-01-08 13:10:25
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ!
Έπειτα από την άνετη επικράτηση των Πειραιωτών έναντι της ομάδας των Χανίων για το Κύπελλο και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στα μεταγραφικά, με τη διοίκηση να τονίζει ακόμα μία φορά ότι δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ωστόσο φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις αποχωρήσεις, καθώς στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες που δε συμμετέχουν.

Οι δύο πρώτες αποχωρήσεις, οι οποίες αναμένεται να γίνουν σύντομα, είναι αυτές των Άλαν Πουλίδο και Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Για τον πρώτο στη Αθήνα βρίσκεται ήδη εκπρόσωπος της διοίκησης των Κολοράντο Ράπιντς για ολοκληρώσει τον δανεισμό του και πλέον μένει να πάρουν και το τελικό «ΟΚ» του Μεξικανού (δείτε γιατί διστάζει ο Πουλίδο, ΕΔΩ).

Όσον αφορά την υπόθεση του Φινμπόγκασον τα πράγματα δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζουν τόσο εύκολα. Ο επιθετικός δεν κατάφερε να πείσει τον Μάρκο Σίλβα και βρίσκεται σε κατάσταση αναζήτησης για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια ο τελευταίος λόγος για τη μεταγραφή ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο παίκτης βρίσκεται κοντά στην Ολλανδία, ωστόσο στο κόλπο είναι πάντα και η γερμανική Άουγκσμπουργκ, με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ