2016-01-09 01:36:09
Φωτογραφία για Ισπανική… επίθεση
To 2016 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία Seat. Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας Λούκα ντε Μέο δείχνει αποφασισμένος να επιταχύνει τις διαδικασίες για ενίσχυση της μάρκας σε όλους του τομείς.

Eκμεταλλεύεται το μεσογειακό ταπεραμέντο του από την ιταλική καταγωγή του και την εικοσαετή επιτυχημένη θητεία του σε διακεκριμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, για να αναδείξει τις αρετές της ισπανικής μάρκας.

Το συναίσθημα, το πάθος και ο πόθος επιστρέφουν στο κύριο μενού της φίρμας που αγάπησαν και οι Έλληνες οδηγοί.

Στόχος του είναι να συνδυάσει τη γερμανική τεχνολογία με την ισπανική κουλτούρα. Επίσης, θα επιδιώξει να ξεφύγει η μάρκα από τα στενά αυστηρά δεσμά των Γερμανών και να συνδεθεί πιο στενά με τις μεγάλες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Μέσα από την αγωνιστική αντιπαράθεση, θα επιτευχθεί η ταχύτερη εξέλιξη των μοντέλων και η προβολή της φίρμας σε όλο τον κόσμο.


Με την αμέριστη υποστήριξη του γκρουπ VW και την συμπαράσταση της ισπανικής κυβέρνησης, υλοποιεί το νέο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει την επενδυτική δαπάνη 3.3 δις ευρώ σε εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και R&Dέως 2019.

Η εταιρεία ετοιμάζει επίσης μία φιλόδοξη προϊοντική επιθετική πολιτική με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων μοντέλων, αρχής γενομένης με το πρώτο της compact SUV μοντέλο, το οποίο θα αποκαλυφθεί σε τελική μορφή τον ερχόμενο Μάρτιο, στην Έκθεση της Γενεύης.

Το νέο SUV, είναι το μοναδικό στη κατηγορία του με κινητήρα 1.0 TSI ισχύος 115 ίππων! Αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος της χρονιάς σε πολλές εξοπλιστικές εκδόσεις.

Επιλογές στην κίνηση(δικίνητο είτε τετρακίνητο), στο κιβώτιο(εξάρι χειροκίνητο είτε αυτόματο), στα συστήματα ασφάλειας και στις διατάξεις άνεσης.

Επωφελείται και από τη νέα τεχνολογία συνδεσιμότητας FullLink (MirrorLink, Android Auto και Car Play), η οποία είναι συμβατή με οποιοδήποτε smartphone καθώς και με την αποκλειστική εφαρμογή Seat ConnectApp, η οποία είναι προεγκατεστημένη στην παρεχόμενη μαζί με τα αυτοκίνητα συσκευή SAMSUNG.

Eπιτρέπει το αποθηκευμένο περιεχόμενο του κινητού τηλεφώνου να εμφανίζεται στην οθόνη του αυτοκινήτου, δίνοντας στον οδηγό την δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς περισπασμούς κατά την οδήγηση.

Σύστημα πλοήγησης, με πληροφορίες για τη θέση του οχήματος, βελτίωση των δεξιοτήτων οδήγησης μέσω της εφαρμογής Challenger (23 προκλήσεις σε 3 επίπεδα δυσκολίας), κλήση ενός τηλεφώνου με τη χρήση απλών κινήσεων στην οθόνη αφής κ.α.

Ένα ακόμη δείγμα των προθέσεων της μάρκας είναι και το Leon Cross Sport που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης 2015.

Συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου με την ευελιξία ενός all-wheeldrive οχήματος. Εξοπλισμένο με μοτέρ ισχύος 300 ίππων, το νέο concept car επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα μόλις σε 4,9’’.

Στην Ελλάδα, η Seat εκτός από το νέο SUV, θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση των αξιόλογων μοντέλων Mii,Ibiza και Leon. Επίσης θα λανσάρει και το νέο X- Perience, το οποίο διατίθεται και με τετρακίνηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ