2016-01-09 17:52:11
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΣΤΗ record ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ... ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ! (PHOTOS)
Στις 16 συνεχόμενες νίκες έχει σταματήσει για την ώρα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, ο οποίος την Κυριακή κοντράρεται με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και φυσικά στοχεύει στο 17 στα 17, καθώς έτσι θα κάνει νέα επίδοση σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μπορεί να απέχει αρκετά από το ρεκόρ της Μπενφίκα, αλλά όσο κερδίζει, οι ελπίδες του θα αυξάνονται.

Η ιστοσελίδα record.xl.pt, μάλιστα φιλοξενεί ένα άρθρο στο οποίο παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα σερί νικών στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξεχωρίζει εκείνο της Μπενφίκα με τις 29 συνεχόμενες και από εκεί και πέρα, οι μόνες ομάδες που μπορούν να την... απειλήσουν, είναι ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 16 συνεχόμενες επιτυχίες και οι Σέρβοι 19.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το δημοσίευμα, με κόκκινο είναι η Μπενφίκα με το απόλυτο ρεκόρ έως τώρα, με κόκκινο είναι επίσης και ο Ολυμπιακός τόσο με το προηγούμενο ρεκόρ του, όσο και με το φετινό, ενώ ακριβώς από πάνω του φαίνονται οι νίκες του Ερυθρού Αστέρα.

Σε όλα τα υπόλοιπα κουτάκια αναφέρονται οι ομάδες, η χώρα στην οποία ανήκουν, ο αριθμός των νικών και οι ημερομηνίες στις οποίες άρχισε, αλλά και τελείωσε το σερί τους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ