2016-01-09 18:24:11
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ... ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ Η ΠΟΡΤΟ
Η μέτρια πορεία της Πόρτο στο φετινό πρωτάθλημα και ο κίνδυνος πέρα από την απώλεια του τίτλου, να μην καταφέρει να τερματίσει και σε μία από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Champions League, ανάγκασε τη διοίκηση της Πόρτο να προχωρήσει στην απόλυση του Ζουλιέν Λοπετέγκι.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι το ύψος της αποζημίωσης του μέχρι πρότινος προπονητή των «δράκων», με κάποια ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες να έχουν ακουστεί ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Μάλιστα, ο πορτογαλικός σύλλογος σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, έχει στη λίστα της πέραν από τον Μάρκο Σίλβα και κάποιους πρώην τεχνικούς του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μονακό έως τον Ιούνιο του 2019. Ωστόσο, κάποια σενάρια αναφέρουν και για ενδιαφέρον και για έναν ακόμη που έχει καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, τον Μίτσελ.

Ο Βίλας Μπόας επίσης μπορεί να είναι μια πιθανή περίπτωση, με τη συγκεκριμένη υπόθεση ωστόσο να συγκεντρώνει ιδιαίτερες δυσκολίες, ώστε να υλοποιηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Μετά την αποχώρηση του Ζουλιέν Λοπετέγκι, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Επίσης ένας πρώην τεχνικός της ομάδας, ο Βίλας Μπόας ακούγεται ως πιθανός στόχος. Το όνομα του Μάρκο Σίλβα προβάλλεται επίσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ