2016-01-09 21:04:17
Φωτογραφία για Τώρα οι αγορές σου παίρνουν αξία…
Εύκολα και γρήγορα μέσω της PHILACTION και με την αποστολή και μόνο της απόδειξης αγοράς σου, μπορείς και εσύ να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

H Philaction είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρεία, η οποία έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ευρύτερη διάδοση του κοινωνικού marketing, καθώς όλο το project είναι βασισμένο πάνω σε αυτό και ενταγμένο μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και φιλοδοξεί να ενώσει επιχειρήσεις και καταναλωτές, έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουν να συνδράμουν στην παροχή βοήθειας στις κοινωνικά ασθενείς ομάδες.

Η διαδικασία απλή….

Μέσα στην ιστοσελίδα www.philaction.com υπάρχουν συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Ο καταναλωτής ολοκληρώνοντας τη συναλλαγή του με κάποια από αυτές, μπορεί να αποστείλει με έναν πολύ εύκολο και ανέξοδο τρόπο την φωτογραφία από την απόδειξη που παρέλαβε, στην ειδική φόρμα που υπάρχει στο site
. Ένα μέρος από το ποσό αυτό, με βάση πάντα τη συμφωνία που έχει γίνει με την εκάστοτε επιχείρηση, η Philaction καταβάλλει το ποσό στο ίδρυμα που έχει επιλέξει ο ίδιος ο καταναλωτής, ο οποίος μάλιστα μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων το επακριβές ποσό που θα κατατεθεί. Επίσης μετά το πέρας 30 εργάσιμων ημερών μπορεί να ζητήσει με e-mail να του αποσταλεί η απόδειξη της κατάθεσης που αντιστοιχεί στο παραστατικό αγοράς. Με την αποστολή της απόδειξης από τον καταναλωτή, η επιχείρηση καταβάλλει το αντίστοιχο ποσοστό προμήθειας που έχει συμφωνηθεί, επί του καθαρού ποσού της απόδειξης και λαμβάνει τιμολόγιο για αυτό. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι η επιχείρηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώσει με ένα e-mail για την αποχώρηση της χωρίς καμία δέσμευση.

Με αυτή την απλή διαδικασία όλοι κερδίζουν, γιατί δίνεται σε όλους τους καταναλωτές η δυνατότητα να προσφέρουν ένα κομμάτι ψυχής στα άτομα που έχουν ανάγκη και στις επιχειρήσεις να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η ελπίδα και η αγάπη για τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολες στιγμές μπορεί πλέον  να στηριχθεί και να εκφραστεί πιο άμεσα από ποτέ.

Ήρθε η στιγμή να την υλοποιήσουμε, να την κάνουμε πράξη.

Με τιμή,
Το Δ.Σ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ