2016-01-10 00:23:38
Φωτογραφία για  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ !!!
Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 15:00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιείται σύσκεψη προέδρων όλων των δευτεροβαθμίων συλλόγων ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημονικών φορέων με θέμα το ασφαλιστικό (δικηγόροι, φαρμακοποιοί, ιατροί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι, οδοντίατροι, κτηνίατροι κ.λ.π.).

Η σύνδεση ασφαλιστικών εισφορών με το διαθέσιμο εισόδημα, δεν είναι μόνο παράνομη αλλά και ανήθικη, αντιδημοκρατική και αντιαναπτυξιακή και αποτελεί καθαρή κλοπή εισοδημάτων Η κρατική παρέμβαση στο εισόδημα με την μορφή οποιουδήποτε ποσοστού υπέρ του ασφαλιστικού, αποτελεί ληστρική πράξη και ακυρώνει κάθε προσπάθεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για επιβίωση.

Από την άλλη αποτελεί πράξη τιμωρίας για τους ειλικρινείς φορολογούμενους, ωθώντας ταυτόχρονα στην φοροδιαφυγή ακόμα και όσους δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν Οι ... φωστήρες (βλ. Κατρούγκαλος) που συνέλαβαν αυτό το σχέδιο εξόντωσης, θα πρέπει να εξηγήσουν μεταξύ άλλων, πως είναι δυνατόν μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν εισφορές ανάλογα με τον τζίρο τους, αλλά να παίρνουν όλοι την ... ίδια σύνταξη!!!

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει δηλώσει από την αρχή την πλήρη αντίθεση του σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια και θα αντιδράσει ανάλογα μαζί με όλους τους φορείς.

Κ. Λουράντος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ