2016-01-10 12:50:10
Φωτογραφία για Πού σκέφτεται σοβαρά να κάνει πλαστική η Βάσω Κολλιδά;
Η Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People στα πλαίσια της εκστρατείας body shaming, ποζάροντας χωρίς ρετούς και photoshop και μίλησε για τα κιλά της και το μέρος του σώματός της που θα ήθελε να κάνει πλαστική.

"Υπήρξε μια περίοδος που έκανα μόντελινγκ και ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Τότε δεν το έβλεπα. Το συνειδητοποίησα τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν έπεσαν στα χέρια μου φωτογραφίες από εκείνη την εποχή. Δεν ακολούθησα κάποιο πρόγραμμα διατροφής για να πάρω κιλά. Απλά σταμάτησα τη δουλειά και έμεινα έγκυος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου δεν με πείραξαν καθόλου οι αλλαγές που γίνονταν στο σώμα μου. Το θεωρούσα πολύ φυσιολογικό. Πήρα δεκαπέντε κιλά και δεν είχα καθόλου ενοχές για το φαγητό. Αντίθετα, ένιωσα πολύ απελευθερωμένη που μπορούσα να απολαύσω κάθε γεύση που λιγουρευόμουν", λέει το γνωστό μοντέλο και προσθέτει:

"Μόλις γέννησα, άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας, δεν έχει νόημα να αφήνεσαι σε υπερβολές και έπειτα να προσπαθείς να μαζευτείς. Το μέτρο είναι το παν. Η υπερβολή σε όλα, και στο φαγητό, ξεκινά από μέσα μας. Καλύτερα να εκτονωθείς κάπου αλλού".

Αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις, η Βάσω Κολλιδά εξήγησε: "Προς το παρόν, δεν έχω κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, αλλά σκέφτομαι σοβαρά μήπως κάνω αυξητική στήθους. Πάντως, ο σύζυγός μου ενισχύει την αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα. Για αυτό το λόγο τον παντρεύτηκα".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ