2016-01-12 17:14:23
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τα Χανιά για το Κύπελλο, αύριο στις 19.30 στο "Γ. Καραϊσκάκης", έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα.

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε, όπως αναμενόταν πολλές επιλογές νέων παικτών ή κάποιων που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, στην αποστολή γι΄αυτό το παιχνίδι.

Η... είδηση είναι ότι προώθησε παιδιά από την ομάδα Νέων του Θρύλου για να πάρουν εικόνα από την πρώτη ομάδα, όπως τον μεσοεπιθετικό Μανθάτη και τον αμυντικό Ρέτσο. Ενώ φυσικά έχει στην αποστολή τον Τσιμίκα και τον Σάλιακα που ήδη έχουν τη σχετική εμπειρία, με τον Τσιμίκα να έχει και μόνιμη συμμετοχή στα ματς του Κυπέλλου.

Από τη 18άδα λείπουν όλοι οι βασικοί εκτός από τον Μποτία, τον Κασάμι και τον Ελαμπντελαουί που δεν είχαν αγωνιστεί στα τελευταία ματς και χρειάζονται να βρουν ρυθμό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής όλους όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό. Πέραν αυτών άφησε και πάλι εκτός 18άδας τον Κώστα Φορτούνη, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν πήρε μαζί του τον Δημήτρη Κολοβό, ενώ πήρε τον υπό παραχώρηση... Φάνη Τζανδάρη.

Εκτός αποστολής για ακόμα ένα παιχνίδι είναι και οι Φινμπόγκασον, Μπουχαλάκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το iPhone θα αυτοεπισκευάζεται
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το iPhone θα αυτοεπισκευάζεται
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ