2016-01-12 17:16:22
Φωτογραφία για Γραμμή καταγγελιών για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου

- Virus.com.gr

Την έντονη ανησυχία του για τα σοβαρά προβλήματα που καταγράφονται στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

«Στο νοσοκομείο «Λαϊκό», δεκάδες καρκινοπαθείς έμειναν χθες χωρίς θεραπεία καθώς δεν υπήρχαν κονδύλια για την αγορά φαρμάκων. Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Δημόσια νοσοκομεία τα οποία παραμένουν ακέφαλα και με άδεια ταμεία, είναι πλέον οριακή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Θεωρώντας ότι οφείλει να προστατεύσει τη Δημόσια Υγεία, ο ΙΣΑ καθιερώνει γραμμή καταγγελιών και ζητά από τους πολίτες να δηλώνουν τις ελλείψεις που διαπιστώνουν

«Καλούμε τους πολίτες να δηλώνουν ελλείψεις σε φάρμακα και αναλώσιμα υλικά, στη τηλεφωνική γραμμή 2130117372» λέει ο κ. Πατούλης, τονίζοντας ότι «ΙΣΑ θα παρεμβαίνει ζητώντας να αποδοθούν ποινικές και ηθικές ευθύνες για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση».

Οι πολίτες μπορούν να καλούν τηντηλεφωνική γραμμή 2130117372 από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ για να καταγγέλλουν ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ