2016-01-12 21:27:18
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Ο Ολυμπιακός μέσα στο 2016 έχει δείξει ξεκάθαρα πως βρίσκει τον καλό του εαυτό επιστρέφοντας στις εξαιρετικές παρουσίες που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μισού της σεζόν με τον Μάρκο Σίλβα από την πλευρά του να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την δουλειά που βλέπει να γίνεται από τους παίκτες του.

Ειδικά στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του, την διάθεση που έδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Για αυτό και φρόντισε στη προπόνηση της Τρίτης να τους μοιράσει... συγχαρητήρια εκφράζοντας την χαρά του για την εικόνα που βλέπει και που είδε και στο τελευταίο ματς.

«Θέλω να ξέρετε πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά σας. Και στο ματς με τον Λεβαδειακό είδα πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Σας χάρηκα. Έτσι θέλω να συνεχίσετε. Είναι σημαντικό να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουμε και καλό θέαμα.


Κάναμε αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις. Παίξαμε επιθετικά, πιέσαμε τον αντίπαλο μας και αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε πολλές φάσεις. Είχαμε γρήγορη κυκλοφορία και καταφέραμε να μπούμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου μας. Καταφέραμε επίσης να πετύχουμε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Είναι σημαντικό επίτευγμα και σας αξίζουν και για αυτό συγχαρητήρια. Να θυμάστε όμως ότι είμαστε στα μισά της χρονιάς και ότι ακόμα δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τη δουλειά, όλοι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο, στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Να συνεχίσουμε έτσι» ,τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει και για τη συνέχεια το ίδιο καλή και ακόμη καλύτερη εικόνα από την ομάδα βλέποντας πως έχει βρει τον ρυθμό που θέλει κάτι σημαντικό για να μπορέσει να μπει δυναμικά στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, ειδικά μέσα στον Φεβρουάριο, με κυριότερα φυσικά αυτά απέναντι στην Άντερλεχτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο VLC media player τώρα και στο Apple TV4
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο VLC media player τώρα και στο Apple TV4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ