2016-01-14 02:46:06
Φωτογραφία για Την ερχόμενη Τρίτη οι αποφάσεις για ΕΣΡ
Μικρή παράταση φαίνεται ότι λαμβάνει η συναινετική ολοκλήρωση της ανάδειξης νέων μελών του ΕΣΡ από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής Σύμφωνα με πληροφορίες η προγραμματισμένη για αύριο Διάσκεψη θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Πάντως, η αλλαγή ηγεσίας στην ΝΔ δεν επηρεάζει το κλίμα συμφωνίας που ήδη είχε διαμορφωθεί το προηγούμενο διάστημα καθώς ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατ επανάληψη επισημάνει την αναγκαιότητα της εύρυθμης και απρόσκοπτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών. Υπο αυτά τα δεδομένα, το ΕΣΡ φαίνεται πως μένει εκτός πολεμικής ατζέντας κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιπροσθέτως, το επιτελείο του νέου προέδρου της ΝΔ θα βάλει και την δική της «πινελιά» στην τελική λίστα με τα νέα μέλη προτείνοντας τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα.

Σε αυτό άλλωστε βοηθά και η «έξοδος» από την αρχική λίστα που είχε παρουσιάσει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, δύο προσώπων που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι συνδέονται στενά με το περιβάλλον Καραμανλή – Παυλόπουλου. Πρόκειται για τον καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη που σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ κόντρα στο σχέδιο της κυβέρνησης και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που έχει αρνηθεί την συμμετοχή του στην Αρχή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την πλευρά του Ποταμιού θα προταθεί η κυρία Πόπη Διαμαντάκου ενώ γυναίκα θα είναι και το πρόσωπο που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
1 ΕΥΡΩ για τα Τέλη Κυκλοφορίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
1 ΕΥΡΩ για τα Τέλη Κυκλοφορίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ