2016-01-14 19:37:13
Φωτογραφία για «ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ»
Ο Σάσα Ζντιέλαρ έβαλε χθες κόντρα στα Χανιά το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, ενώ έφτασε κοντά σε ακόμα ένα! 

Ο νεαρός ερυθρόλευκος άσος μίλησε στο "Gazzetta.gr"  για στόχους του και τα ρεκόρ του Θρύλου : 

«Είναι ένα πολύ σπουδαίο γκολ για μένα που θέλω να αφιερώσω στην οικογένειά μου. Μόνο αυτή μπορεί να ξέρει και να καταλαβαίνει το πως είναι να είσαι μακριά από την πατρίδα σου. Το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να δουλεύεις σε άλλη χώρα. Το αφιερώνω σε εκείνους για την στήριξή τους και το ότι έχουν πάντα την σκέψη τους σε μένα».

Ποιοί είναι όμως οι επόμενοί του στόχοι; 

«Θέλω να προσπαθώ και να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Θα ήθελα μία μέρα να καθιερωθώ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Να γίνω βασικός. Αυτός είναι ένας μεγάλος μου στόχος και ένα όνειρό μου. Είναι κάτι που το σκέφτομαι για το μέλλον. Μέχρι τότε θέλω να αρπάζω από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και να παίζω πολύ καλά».


Για το πως νιώθει στον Ολυμπιακό, είπε : 

 «Είναι τρομερό και απίστευτο συναίσθημα το να παίζεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νιώθω ένα μέρος αυτής της ομάδας και ένα μέρος της ιστορίας της».

Για τις φετινές επιδόσεις του Θρύλου, σχολίασε : 

«Είναι φοβερό. Είναι τιμή μου και μεγάλη υπηρηφάνεια το να είμαι σε μία ομάδα που πηγαίνει τόσο καλά και έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό ρεκόρ. Οι επιδόσεις μιλάνε από μόνες τους. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που κάνει μία τρομερή χρονιά».

Για τον χρόνο συμμετοχής του, απάντησε :

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι και να παρουσιάζω όλο και πιο καλή εικόνα. Να κερδίσω την θέση μου στην ομάδα, δείχνοντας το τι μπορώ να κάνω σε έναν τόσο μεγάλο και σπουδαίο σύλλογο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ