2016-01-15 08:42:35
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Εντός της ημέρας αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινωθούν, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τα ονόματα των δύο αντιπροέδρων. Επικρατέστερος για τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου φαίνεται πως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Κωστής Χατζηδάκης θα αναλάβει τις προτάσεις του κόμματος για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο πρώτος κύκλος αλλαγών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα με την ανακοίνωση των νέων τομεαρχών, ενώ όπως τόνισε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα θα έχει ενεργό ρόλο στη Ν.Δ. ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε κάλεσμα ενότητας προς τα στελέχη του κόμματος, αλλά και σάλπισμα μάχης για διεύρυνση της επιρροής της Ν.Δ. σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, πολλοί εκ των οποίων όπως είπε ψήφισαν και στις εκλογές για την ηγεσία της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι πρόκειται για την «ανεύθυνη κυβέρνηση Τσίπρα, που βάζει σε κίνδυνο την οικονομία, την κοινωνία και την Ελλάδα. Βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα», συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για «τυχοδιωκτική κυβέρνηση, που είναι το τελευταίο κεφάλαιο του λαϊκισμού στην Μεταπολίτευση».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ