2016-01-15 10:02:20
Φωτογραφία για Σας προκαλώ κύριε Πολάκη…
Αιμίλιος Νεγκής - Virus.com.gr

Χθες, αργά το βράδυ ο… Αζόρ του υπουργείου Υγείας άρχισε πάλι να γαυγίζει. Στο κανάλι Έψιλον, είπε ότι έχω πάρει λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ! Τον προκαλώ ευθέως να βάλουμε ένα στοίχημα: πόσες φορές το κόμμα του, ο ίδιος ή κάποιος άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ερώτηση στη Βουλή εδώ και 20 χρόνια για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πόσες φορές έχω αποκαλύψει για όσα σκανδαλώδη έχουν συμβεί εκεί!

Ο Αζόρ του υπουργείου Υγείας εκτός από φωνακλάς είναι και αδιάβαστος. Διότι η έρευνα που έγινε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και διέταξε ο κ. Κουρουμπλής, ξεκίνησε μετά από άρθρο μου με τίτλο: «Αν θέλουν έλεγχο, ας ξεκινήσουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Μάλιστα, όταν ο κ. Κουρουμπλής διέταξε τον έλεγχο, επανήλθα με νέο άρθρο μου με τίτλο: «Επιτέλους έλεγχος στον ΚΕΕΛΠΝΟ» στις 5-2-2015.http://virus.com.gr/epitelous-elegxos-sto-keelpno/.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έγραφα τότε πριν γίνει η έρευνα. Έλεγα λοιπόν τότε για τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η έρευνα του ΣΕΥΠ:


«Ο Χάρτης Υγείας λοιπόν, ο οποίος τυπικά παραδόθηκε το Σεπτέμβριο του 2013, και εγώ δεν ξέρω πόσο στοίχισε, σήμερα ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

Διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είναι πάγια τακτική του ΚΕΕΛΠΝΟ να μοιράζει αφειδώς κονδύλια σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, επιδιώκοντας προφανώς να περιορίσει τις πιθανότητες να γραφτεί κάτι εναντίον του. Μία τακτική που έχει αποδώσει, αφού ενώ όλοι γνωρίζουν πως στο ΚΕΕΛΠΝΟ κάτι τρέχει, ελάχιστες φορές βγήκε κάτι στο φως Συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. Άλλη μία πάγια τακτική είναι η σύναψη συμβάσεων «δια πάσαν νόσον» με «ειδικούς», ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι και άρα πάλι να μη βγαίνει τίποτε προς τα έξω. Πρόκειται κυρίως για συμβάσεις ύψους μέχρι και 20.000 ευρώ, για τις οποίες δεν χρειάζεται έγκριση του Δ.Σ.

Προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως έχω αποκαλύψει από την εφημερίδα Επενδυτής το 2005, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε χρησιμοποιηθεί για το βόλεμα ημετέρων στο δημόσιο. Η πατέντα ήταν απλή: πρόσληψη με 3μηνη σύμβαση στο ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία προτού λήξει μετατρέπονταν σε αορίστου. Εν συνεχεία ο υπάλληλος μετατάσσονταν σε άλλες υπηρεσίες του υπουργείου υγείας, ώστε να μη δίνουν λαβή για σχόλια… Δεκάδες τέτοιοι υπάλληλοι εργάζονται στις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, σε ΔΥΠΕ, αλλά και στο ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ανάμεσά τους είναι τέκνα διευθυντών του υπουργείου Υγείας, μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ ακόμη και του ίδιου του πρώην Γενικού Επιθεωρητή του ΣΕΥΠ κ. Μ. Σαμπατακάκη. Γεγονός που παρείχε στο ΚΕΕΛΠΝΟ μία ασυλία.

Εύλογα αναρωτιούνται όλοι: Ο έλεγχος θα γίνει σε βάθος; Διότι και παλαιότερα το ΣΕΥΥΠ είχε χρησιμοποιηθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για το «κουκούλωμα» υποθέσεων όχι την διαλεύκανσή τους.

Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έλαβε το μήνυμα των εκλογών προς το ΣΥΡΙΖΑ: Διαφάνεια και πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…».

Θεωρώ πως αυτά που είχα γράψει το Φεβρουάριο του 2015 είναι πολύ πιο αποκαλυπτικά από όσα έφερε στο φως η ίδια η έρευνα του ΣΕΥΥΠ, την οποία προβάλει ο Αζόρ του υπουργείου Υγείας ως χτύπημα στη διαπλοκή του ΚΕΕΛΠΝΟ… Τον προκαλώ και πάλι όμως: Πόσες ερωτήσεις έχει κάνει ο ίδιος στη Βουλή ή άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ; Είναι λιγότερες ή περισσότερες από τα άρθρα μου από το 1992 μέχρι σήμερα; Τον πληροφορώ, δε, ότι εγώ δεν διατηρώ διπλά… βιβλία στο αρχείο των δημοσιευμάτων μου!
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ