2016-01-16 21:27:15
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!
Στα κανάλια Novasports παραχώρησε συνέντευξη ο Νταβίντ Φουστέρ και αναφέρθηκε στο ρεκόρ του Θρύλου, τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, την κλήρωση του κυπέλλου, το Europa League αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Αναλυτικά :

Για το σερί:

«Κάνουμε μια καταπληκτική χρονιά. Το μυστικό είναι η ενότητα ανάμεσα στους παίκτες. Στους παίκτες στους προπονητές στον κόσμο στην διοίκηση. Ολες οι ομάδες έχουν στο μυαλό τους να είναι η ομάδα που θα σπάσει το ρεκόρ του Ολυμπιακού. Εμείς προσπαθούμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Τι σημαίνει για τον ίδιο ότι είναι μέλος αυτής της ομάδας:

«Είμαι περήφανος. Είμαι σε μια ομάδα που σπάει τα ρεκόρ. Όμως κι αυτή η χρονιά είναι μια ιδιαίτερη χρονιά»

Για το ματς με τον Πλατανιά:


«Είναι μία ομάδα η οποία όπως είδαμε και στο κύπελλο όπου την αντιμετωπίσαμε, μας δημιούργησε δυσκολίες. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό δε θα είναι εύκολο. Όπως δεν ήταν εύκολα κανένα από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Όλες οι ομάδες μπορούν να μας δημιουργήσουν δυσκολίες. Εμείς, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που είναι και ο στόχος μας».

Για την κλήρωση στο Κύπελλο:

«Δεν είναι ντέρμπι αλλά ο Αστέρας είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος. Είχαμε κι έναν τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα. Είναι μία ομάδα που στο γήπεδό της παίζει πάρα πολύ καλά».

Για το Γιουρόπα Λιγκ, τις επιλογές του προπονητή για τους παίκτες που είναι στη λίστα και για τις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ:

«Θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις του προπονητή για την λίστα. Είναι μετά το Τσάμπιονς Λιγκ η πιο σημαντική διοργάνωση. Φέτος έχει πάρα πολύ καλές ομάδες και θα είναι τρομερά δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να το κατακτήσει».

Για την αγάπη προς το πρόσωπό του:

«Πάντα ένιωθα την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσα να την ανταποδώσω ποτέ. Νιώθω πολύ την αγάπη του κόσμου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ