2016-01-17 13:01:12
Φωτογραφία για Που βρέθηκε ο Βασίλης Λεβέντης μαζί με τη σύζυγό του
Αφησε τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και τα έδρανα της Βουλής και νυχτοπερπάτησε, παρέα με τη σύζυγό του. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και η Νατάσα Μεντεσίδου επέλεξαν για την ψυχαγωγία τους το θέατρο και συγκεκριμένα την εναλλακτική παράσταση «Η αντοχή των υλικών», σε σκηνοθεσία του Θωμά Σιδέρη, που ανεβαίνει στο Altera Pars.

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν συνοδευόταν από κάποιον άλλον βουλευτή του κόμματός του -θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε παρακολουθήσει το έργο του Λάκη Λαζόπουλου με αρκετούς υπουργούς της κυβέρνησης στο πλευρό του-, ενώ μετά το τέλος φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς του θιάσου, αλλά και τη Μίνα Χειμώνα, η οποία είναι η «ψυχή» του συγκεκριμένου πολυχώρου. Η κυρία Νατάσα Μεντεσίδου, ωστόσο, τράβηξε την προσοχή με το αριστοκρατικό στιλ της, αφού το Van Cleef κολιέ της δεν πέρασε απαρατήρητο. Επίσης, επέλεξε για την περίσταση γκρι σακάκι με μαύρα λουλούδια, μοβ - γκρι ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, ενώ η καπιτονέ τσάντα της θύμιζε μοντέλο του αγαπημένου στις γυναίκες γαλλικού οίκου Chanel.


Οσο για την υπόθεση του έργου; Τέσσερις διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι συναντιούνται σε μια καντίνα της Εθνικής οδού. Ο καθένας απ' αυτούς βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής του και καλείται να δοκιμάσει τις αντοχές του. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Παναγιώτης Κατσίκης, Κυριακή Γάσπαρη, Βασίλης Ζώης και Γιώργος Δαρείος. Την επίσημη πρεμιέρα παρακολούθησαν και αρκετοί ηθοποιοί, ανάμεσα στους οποίους η Μαίρη Βιδάλη με τον συνεργάτη της Γιώργο Δανέζη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας και ο Σπύρος Θεοδόσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ