2016-01-17 13:20:14
Φωτογραφία για Κυπριακή Κυβέρνηση: Λύση που να τερματίζει κατοχή και εποικισμό
Σε χαιρετισμό του στη βράβευση αριστούχων αθλητών της αρμενικής κοινότητας, ο κ. Τσιόλας είπε ότι “αυτό τον στόχο τον διεκδικούμε μαζί... και όπως μαζί πετύχαμε πολλά στα προηγούμενα χρόνια με την ουσιαστική συμμετοχή των Αρμενίων, σε κάθε πτυχή της οικονομικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας, μαζί θα αντιμετωπίσουμε και τις νέες προκλήσεις, οδηγώντας την κοινή μας πατρίδα στην επανένωση, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευημερία”.

Για την Ένωση Αρμενίων Νέων ( Armenian Young Mens’ Association – ΑΫΜΑ), ο κ. Τσιόλας είπε ότι “έχει μακρά πολιτιστική και αθλητική δράση και είναι μάλιστα από τα ιστορικότερα σωματεία της Κύπρου που με την ίδρυση της το 1934, αποτέλεσε πόλο συσπείρωσης και αλληλεγγύης των Αρμενίων της Κύπρου, ενώ με τη συμμετοχή της στα ποδοσφαιρικά και άλλα πρωταθλήματα συνέβαλε σημαντικά στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Αρμενίων και στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της ελληνοαρμενικής φιλίας”.


Ο κ. Τσιόλας είπε ότι “θα πρέπει να τονίσουμε πως πάντοτε οι Αρμένιοι αθλητές διακρίνονταν για το ήθος και τον καλό τους χαρακτήρα, όπως και για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου κουλτούρας στις σχέσεις με τους άλλους Κύπριους συναθλητές τους”.

Καταλήγοντας μετέφερε “τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας” και ευχήθηκε “κάθε επιτυχία στους στόχους και τις επιδιώξεις του σωματείου σας ενώ ειδικά προς τους αθλητές και τις αθλήτριες που τιμώνται απόψε, εκφράζω τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου για όσα έχουν πετύχει και τους εύχομαι ακόμη πιο πολλά και σημαντικά κατά τη νέα χρονιά”.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ